Hirdetés

A Microsoft Edge új funkciójának mindenki örülhet, aki szokott online vásárolni



|

A böngésző mindig megnézi, van-e valami kupon, ami hasznunkra válhat a netes vásárlások során.

Hirdetés

A Microsoft Edge-dzsel a cég megmutatta, hogy képes használható böngészőt csinálni, és bár a piaci részesedése még mindig alacsony (a StatCounter mérései szerint áprilisban 3,39 százalék volt, míg a Chrome például 64,47%-on áll, a MacOS-es Safari pedig 18,68%-kal a második), kínálhat olyan funkciókat, amikkel sikerül majd átcsábítani a felhasználókat.

Nem tudjuk, hányan térnek át pusztán emiatt, de jó hír, hogy a Microsoft Edge hamarosan képes lesz automatikusan megtalálni és felajánlani online beváltható kuponokat.

Hirdetés

A funkció az Edge Canary legújabb androidos buildjében már megtalálható. A böngésző nem csak jelez, automatikusan aktiválja is az érvényes kuponokat, így a felhasználók azonnal a lehető legalacsonyabb árat látják. Ez jelenleg sajnos az asztali változatban nem elérhető, és nem tudni arról, hogy be fogják-e építeni a jövőben. 

Aki kipróbálná, az Edge Canary telepítése után az edge://flags oldalon a Shopping site Coupons opciót engedélyezve, a böngésző újraindítása után kapcsolhatja be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.