Hirdetés

A Microsoft még mindig meg akarja venni a TikTokot



|

A Microsoft megerősítette, hogy továbbra is meg szeretné vásárolni a TikTok amerikai ágazatát.

Hirdetés

Igaznak bizonyultak a pletykák: a Microsoft elismerte, hogy meg szeretné venni a TikTokot. Mint ismeretes, Donald Trump elnök és az amerikai kormány betiltotta Amerikában a kínai hátterű közösségi appot, és ellene volt az ötletnek, hogy a Microsoft megvásárolja az amerikai ágazatot a ByteDance-től. A Microsoft ezután most blogjegyzésben közölte, továbbra is elkötelezett a TikTok megvásárlása iránt. 

Hirdetés

Satya Nadella ügyvezető és Donald Trump elnök a jelentések szerint nemrég egyeztettek az ügyben, és a Microsoft vezére eloszlatta Trump félelmeit. A Microsoft együtt dolgozik majd az elnökkel és a kormánnyal a felvásárláson. Az üzletet heteken belül nyélbe ütnék, és a Reuters szerint a ByteDance bele is ment az amerikai ágazat eladásába. A Microsoft Amerikában, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon venné át a TikTok üzemeltetését, világszínvonalú biztonsági megoldásokkal. 

A cég gondoskodni akar arról, hogy minden amerikai adata Amerikában maradjon, az országon kívüli adatokat perlik törlik a szerverekről. Azt egyelőre nem tudni, mennyibe kerül majd mindez a Microsoftnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.