Hirdetés

A Microsoft szerint baj van a Windows 10 frissítésével



|

A Microsoft arra figyelmeztet, hogy a Windows 10 legutóbbi frissítése tönkreteszi az Office frissítéseit.

Hirdetés

Nem elég, hogy a Windows 10 frissítéseiben továbbra is rendszeresek a hibák, most már maga a Microsoft figyelmeztet arra, hogy ezekkel a frissítésekkel baj van. A redmondi óriás most azt mondja, hogy egy tanúsítványhiba miatt a Windows 10 legutóbbi frissítése meggátolja az Office termékek frissítését. Megoldást egyelőre nem tud kínálni a Microsoft, vagyis a hibás Windows-frissítés törlése lehet csak a gyógyír, majd jöhet az Office frissítése, és a Windows ismételt frissítése. 

Hirdetés

Sajnos a jelentések szerint nem ez az egyetlen hiba a mostani csomagokban. Többen arra panaszkodnak, hogy gond van az Intézővel, de másoknál akár kékhalál is előjöhet. Ezekről nem beszélt a Microsoft. 

A Microsoft azt javasolja a felhasználóknak, hogy az operációs rendszerüket mindig a hivatalos Windows Update szolgáltatáson keresztül frissítsék, így tudják ugyanis a legnagyobb mértékben minimalizálni a hibák felbukkanását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.