Hirdetés

A Microsoft szerint most jó promóció lelassítani a Windowst



|

Az úgynevezett slo-fi remixben a Windows 95, XP és 7 lelassított dallamait hallgathatjuk meg, ezzel pedig valamiért rápöröghetünk az új bejelentésre.

Hirdetés

Nagyjából két hét múlva kerül megrendezésre a Microsoft következő nagy jelentőségű online konferenciája, amelyen vélhetően többek között a legújabb Windows-t fogja bemutatni a vállalat. Egyes források szerint a Windows 11-et, illetve a Windows 10 Sun Valley frissítésével kapcsolatos újdonságokat láthatunk majd.

Az eseményre való hangolódást segítve a Microsoft különleges zenei anyagot állított össze. A Windows 95, a Windows XP és a Windows 7 indító dallamait lassították le 4000%-kal, és fűzték össze egy 11 perces videóban.

Hirdetés

A furcsa hangzáshoz az egyes operációs rendszerek grafikái szolgálnak háttérként, hogy teljes legyen a nosztalgia élménye. Az úgynevezett slo-fi remix alább tekinthető meg.

A hivatalos Microsoft esemény június 24-én, magyar idő szerint délután 5 órakor fog kezdődni. A bemutatót a cég CEO-ja, Satya Nadella fogja vezetni, mellette Panos Panay, a Microsoft termékfejlesztésért felelős vezetője fog előadni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.