Hirdetés

A Microsoft Teams olyan újítást vezet be, ami főleg multiknak lehet ideális



|

Az országokon átívelő munkacsoportok örülhetnek majd a Microsoft újításának.

Hirdetés

A koronavírus-járvány kirobbanását követően rengeteg cégnél álltak át otthoni munkavégzésre, és köszönhetően az olyan programoknak, mint a Zoom, a Skype, vagy a Microsoft Teams, még akkor is meg lehet tartani a meetingeket, ha nem tartózkodunk egy teremben.

Nem is csoda hát, hogy a Microsoft igyekszik csiszolgatni a platform által nyújtott élményen, ami jövő év elején még jobb lehet.

Hirdetés

Érkezik egy olyan funkció, amely már azt is megmutatja, hogy az adott felhasználónál éppen hány óra van. A helyi idő feltüntetése értelemszerűen jól jöhet a munka beütemezése során, főképp akkor, ha valaki egy nemzetközi csapatot irányít.

Ennek az újításnak hála pedig nem kell külön csekkolni a különböző időzónákat, ami egy több országot érintő megbeszélés szervezésekor nagyon hasznos segítség lehet, jelentősen lerövidítve az egyeztetési folyamatokat.

A funkció még fejlesztés alatt áll, de a Microsoft tájékoztatása szerint 2022. január végére minden egyes Teams-felhasználó számára elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.