Hirdetés

A Microsoft tényleg dolgozik a zsebméretű Surface készüléken



|

Úgy néz ki, hogy össze lehet majd hajtani a dupla kijelzős eszközt.

Hirdetés

A Microsoft Surface termékcsaládjában 12,3 hüvelykes tabletek, 13,5 hüvelykes laptopok, 15 hüvelykes hibridek és 28 hüvelykes minden egyben PC-k is vannak, illetve akad egy-két fali PC, akár 84 hüvelykes méretben. A zsebméretű Surface azonban hiányzik a kínálatból. 

Hirdetés

Évek óta keringenek a pletykák a Surface Phone-ról, esetleg egy dupla kijelzős, zsebméretű Surface-ről. A The Verge szerint belső Microsoft-dokumentumok bizonyítják ennek a létezését. Korábban azt jelentették, hogy a projekt Andromeda kódnév alatt fut. 

A The Verge szerint az eszköznek egy nagy hajlékony kijelzője lesz, amely átfut egy zsanéron. Ennek hála telefonként és tabletként is megállná a helyét a készülék. 

A rejtélyes készülék valószínűleg a digitális tollakat is támogatja majd. A Microsoft állítólag ARM-alapú processzorokat tesztel, de ez persze nem jelent semmi konkrétumot: Qualcomm vagy Intel chipet is kaphatunk. Ha pedig Windows 10-zel jelenik meg, akkor szükség lesz valamilyen funkcióra a mobilos rész használatához. 

Bár az Andromedát évek óta fejlesztik, garancia továbbra sincs rá, hogy valaha megjelenik. Panos Panay azért egy tweetben utalt rá:

Dupla kijelzős készüléken dolgozik egyébként a Samsung, az LG és a Huawei is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.