Hirdetés

A mobilfotósokat hódítaná vissza a Canon EOS M200



|

4K-s vertikális videók rögzítésére is képes az új tükör nélküli fényképező, a tartalmakat pedig a közösségi oldalakon is meg tudja osztani.

Hirdetés

Új tükör nélküli fényképezőgéppel jelentkezett a Canon, és azokat az embereket szeretné meghódítani ezzel, akik egyébként okostelefont használnak a fotóik és videóik készítéséhez. 

Hirdetés

A 24,1 megapixeles, tükör nélküli APS-C egység képes 4K-s videók felvételére, mi több, ezeket vertikálisan is tudja rögzíteni, hogy azok hasznosabbak legyenek a közösségi oldalakon és a mobilokon...

A Canon EOS M200-ba WiFi-t és Bluetooth-t is építettek, hogy a tartalmakat könnyedén megoszthassa online. DIGIC 8 képkezelő processzor, dual-pixel CMOS autofókusz is került az LCD-s érintőképernyővel felszerelt készülékbe, ez utóbbi dönthető. A gép számos lencsével kompatibilis (például Canon EF-M, EF vagy EF-S). 

Az EOS M200 vételára 599,99 dollár (októberben érkezik), ami belépőszintnek számít a tükör nélküli fényképezők világában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.