Hirdetés

A modern iroda éke lehet a Samsung új okosmonitorja



|

A Samsung Smart Monitor M8 széria tagjai még levehető kamerával is rendelkeznek.

Hirdetés

Valószínűleg a legtöbb felhasználónak a specifikációk az elsődleges szempontok, ha monitort vásárol, de azért gyakran azt is érdemes figyelembe venni, hogy milyen környezetben és mire szeretnénk használni új képernyőnket.

A gamereknek jól jöhetnek az olyan extrák, mint a FreeSync vagy a G-Sync, de irodai munkához nem biztos, hogy szükségünk van egy csicsás, mindenféle spéci dologgal felszerelt modellre.

Hirdetés

A Samsung sem csak játékosoknak gyárt monitorokat, hanem általánosabb használatra is, és időközben be is mutatta a Smart Monitor M8-as sorozatát, ami a stílusosabb kiegészítőket kedvelők számára lehet érdekes. A brand alá tartozó okosmonitorok 11,4 mm vékonyak, és nem csak munkához jöhetnek jól, hanem akkor is, ha pihenni szeretnénk egy kicsit, ugyanis wifin keresztül olyan platformokat érhetünk el rajta, mint a Netflix, az Amazon Prime Video, vagy az Apple TV.

A fehér, rózsaszín, kék és zöld színben elérhető M8 mágneses, arckövető és zoom funkciókkal megspékelt SlimFit kamerával rendelkezik, amit pofonegyszerűen le is vehetünk, ha épp nem használjuk.

Technikai részletek terén sem kell szégyenkeznie az M8-nak. A vásárlók ugyanis 32 colos kijelzőn, akár 4K-ban élvezhetik a tartalmakat, és ugyan a 60Hz-es képfrissítési arány és a 4 ms-es válaszidő kevés lehet egy gamer számára, irodai munkához és filmek, sorozatok nézéséhez teljesen megfelel.

Az új monitor a tervek szerint április végén lesz elérhető Magyarországon, az ajánlott fogyasztói ára pedig 259 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.