Hirdetés

A moduláris Land Rover Explore okostelefon szinte mindent túlél



|

Nagyon egyszerű kiegészítővel ellátni a 10-magos processzorra építő, ütésálló készüléket.

Hirdetés

A mobilpiacon kissé szokatlan ez a név, de megérkezett a Land Rover Explore okostelefon, méghozzá ütésálló házzal és egy praktikus tulajdonsággal. Az eszköz moduláris, éppen úgy, mint a Moto Z készülékek. A hátlapra egyszerűen lehet csatlakoztatni a moduláris kiegészítőket, például extra üzemidőért. 

Hirdetés

Az áprilisban, 800 dollárért érkező okostelefonba egy tízmagos MediaTek Helio X27 processzor kerül, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és egy 4000 mAh-s akkumulátorral. 

A moduláris kiegészítőkből a megjelenéskor két verzió lesz. Az Advanture Pack egy 3600 mAh-s plusz akkumulátort és egy GPS-antennát kínál. Ez utóbbi jobb teljesítményre képes, mint az eszköz beépített antennája. A Bike Pack eközben 4370 mAh-s energiaforrást rejt, és a bicikli kormányára rögzíthető. 

Az 5 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzőt Gorilla Glass 5 üveg védi. A hátsó kamera 16, az első 8 megapixeles, és akad microSD-foglalat is. Az IP68-as minősítés azt jelenti, hogy a víznek és a pornak is ellenáll a készülék, amelynek akkor sem lesz baja, ha 1,8 méterről csapódik a földbe. 

Az okostelefont természetesen nem a Land Rover gyártja. Ezért a brit Bullitt felel, az a cég, amely a Cat és a Kodak márkanevű okostelefonokat is készíti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.