Hirdetés

A Moto Edge S lesz az első, Snapdragon 870-nel szerelt okostelefon



|

A Motorola hosszú idő után egy olyan telefonnal jelentkezik, amelyben megvan minden, ami egy 2021-es "flagship" okostelefont jellemez.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt jelentette be a Snapdragon 870-et a Qualcomm, ami a tavalyi Snapdragon 865 Plus továbbfejlesztett kiadása, de - ahogy az a számozásból is sejthető - nem olyan erős, mint a 888. Ez önmagában még nem baj, nem kell mindig mindenbe a legjobbat pakolni, így a költségeket is könnyebb alacsonyan tartani.

A 870 lesz megtalálható Moto Edge S-ben is, ami ennek köszönhetően támogatja az 5G használatát, a nagy sebesség elérésében pedig 6GB RAM segíti az SoC-t. 6,7 hüvelykes FHD+ (2520*1800) felbontású LCD panelt kapott, 90 Hz-es képfrissítéssel és HDR 10 támogatással. Tárhelyből sem lesz hiány, az alapváltozat 128GB háttértárral rendelkezik.

Üzemidő terén sem panaszkodhatunk, az 5000 mAh-s akkumulátor sokáig bírja, továbbá 20 wattos gyorstöltésre is alkalmas. Ezenkívül IP52-es fröccsenésálló tanúsítvánnyal látták el, és sokak nagy örömére még a 3,5 mm-es jack aljzat is megtalálható az amúgy USB Type C-vel felszerelt telefonban.

Hirdetés

Áttérve a kamerákra, elöl kettőt is találunk belőlük, amelyek közül az elsődleges egy 16 megapixeles, míg a másodlagos, nagy látószögű lencse 8 megapixeles, így lehetőségünk lesz arra, hogy mindenki beleférjen a képbe egy csoportos szelfi során. A hátoldalon lévő kameramodult 3 lencse alkotja: az elsődleges 64 megapixeles, a széles látószögű 16 megapixeles és egy 1 megapixeles mélységérzékelő. A telefon ToF (Time of Flight) érzékelőt is tartalmaz, amely a fotózás során a tárgyak távolságának vagy mélységének precíz mérésére alkalmas.

A telefon 3 variánsban válik elérhetővé, csak a RAM és a tárhely mérete különbözik. Az áraik is ez alapján térnek el egymástól:

  • 6 GB RAM és 128 GB tárhely 1999 jüan (kb. 92.000 Ft)
  • 8 GB RAM és 128 GB tárhely 2399 jüan (kb. 110.250 Ft)
  • 8 GB RAM és 256 GB tárhely 2799 jüan (kb. 129.000 Ft)

A Moto Edge S két színben lesz kapható: Emerald Ryuko és Early Sunny. Az előrendelés február 3-tól kezdődik, de egyelőre csak Kínában, a globális értékesítés kezdetének dátumát nem tűzték ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.