Hirdetés

A Motorola a vezeték nélküli töltés egészen új korszakát hozza el



|

Az igazi fizikai kapcsolat nélküli telefontöltés már itt lehet a küszöbünkön.

Hirdetés

Egészen szép sikereket ér el a Lenovo alatt működő Motorola, akik mostanság a robbanásszerűen növekvő indiai piacot célozták meg egy új készülékkel. A cég úgy tűnik, hogy ráérzett a siker ízére, hiszen a kiemelkedő ár-érték arányú telefonja, a Moto G60 után most újabb, India helyett a világ minden pontján releváns újdonságot tervez bemutatni.

A Motorola nem kevesebbet ígér mint, hogy megreformálja a vezeték nélküli töltést és minden eddig látott megoldást zárójelbe tesz majd. A cég már év elején bejelentette, hogy elkezdett dolgozni a távtöltés technológián, most együttműködést indítottak el egy csapattal, akik a vezeték nélküli töltésre specializálódtak az okos otthoni eszközöktől elkezdve a hordható kiegészítőkön át egészen az okostelefonokig. Hamarosan ebből konkrét termék is lehet.

Hirdetés

A Motorola hivatalos tájékoztatásában így ír a szabadalmaztatott technológiáról:

"Az új szabadalom forradalmasítja a töltéssel kapcsolatos eddigi tapasztalatainkat és segít eltörölni a mindennapos aggódást az eszközeink lemerülésével kapcsolatban."

A módszer segítségével az arra alkalmas eszközöknek nem kellene semmilyen fizikai kapcsolat ahhoz, hogy igazán vezeték nélküli módon töltsenek, ezért ugyanis egy központi egység lenne felelős, melynek a lefedettségében sosem kellene az eszközök akkumulátora miatt aggódni.

Persze nem a Motorola és a GuRu az egyetlen vállalat, akik ezzel a technológiával kísérleteznek, a Xiaomi és az Oppo is belengette már korábban, hogy dolgoznak hasonló megoldáson, valójában kipróbálható eszközöket viszont még egyik vállalat sem villantott korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.