Hirdetés

A Motorola Moto G100 még asztali számítógép helyett is használható



|

A készülék speciális működési módjának hála egyszerűen ráköthető egy monitorra, és gyakorlatilag PC funkciót tölt be a telefon.

Hirdetés

Már Európában is elérhető a Motorola Edge S, vagyis a gyártó első olyan okostelefonja, amely Qualcomm Snapdragon 870 chipsettel készült. Az eredetileg Kínában kiadott modellt Moto G100 néven értékesítik a globális piacon, a tesztek alapján pedig meggyőző teljesítményre képes a Motorola flagship készüléke.

Hirdetés

A Moto G100 egyik különleges funkciója az úgynevezett Ready For mód, amelynek köszönhetően gond nélkül kapcsolható a készülék egy monitorhoz egy USB-C-HDMI kábellel. A Ready For a gyakorlatban a telefon desktop módja, vagyis úgy használhatjuk azt, mint ahogy azt egy PC esetében tesszük. A felhasználói felület hasonlít a Windows 10 felépítéséhez, illetve aki nemcsak a telefon érintőképernyőjét használná, csatlakoztathat hozzá Bluetooth-szal egeret és billentyűzetet is.

A Ready For a multitaskingnak is teret enged - a telefonon, illetve a csatlakoztatott képernyőn egyszerre lehet futtatni különböző alkalmazásokat. Így például miközben a nagy képernyőn videót néz valaki, használhatja az internetes böngészőt a telefonon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.