Hirdetés

A Motorolának tetszett a Samsung reklámja



|

A Motorola folytatta a Galaxy Note 8 reklámját, de arra utal, hogy a történet jobban is végződhet.

Hirdetés

A Samsung néhány hete kiadott egy reklámot, amelyben bemutat egy felhasználót, aki a kezdetektől iPhone-t használt. Most azonban elérkezettnek látta az időt arra, hogy az iPhone X helyett egy Galaxy Note 8-ra váltson. 

Hirdetés

A Motorolának nagyon tetszett ez a hirdetés, ezért úgy döntött, hogy beszáll a játékba. Ugyanakkor a Motorola szerint a történet jobban is végződhet. 

A Facebookon azt üzente a Samsungnak, hogy imádták a reklámjukat, de szerintük elfelejtették a befejezést. 

A Motorola reklámja szerint ugyanis a volt iPhone-tulajdonos mikor hazamegy a feleségéhez, akkor megmutat neki egy felvételt az Infinity kijelzőn. A hölgyet ez nem nyűgözi le, és előkap egy Moto Z2 Playt, amire egy InstaShare Projector Moto Modot csatlakoztat, és ugyanazt a felvételt a falra vetíti. 

A Motorola arra céloz, hogy a Moto Z széria a Moto Modokkal még a Samsung csúcskészülékeihez képest is továbblépést jelent. Az, hogy ez igaz-e, valószínűleg attól függ, hogy melyik felhasználó mit vár el egy okostelefontól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.