Hirdetés

A nagy hírportálokat is hülyére vette a két troll, aki úgy tett, mintha most rúgták volna ki a Twittertől



|

Az épület előtt, dobozokkal a kezükben nyilatkoztak orbitális baromságokat, a Bloomberg is bekajálta.

Hirdetés

Péntek reggel szomorú videók kerültek ki a netre két szerencsétlen Twitter-alkalmazottról, akik az Elon Musk-féle leépítés áldozatai lettek. A két férfit dobozokkal a kezükben csípte el a Bloomberg és a CNBC kamerája a vállalat San Francisco-i épülete előtt, és más nagy médiumok is átvették, amint szomorúan nyilatkoznak a kialakult helyzetről. Az egyikük például Rahul Ligma szoftvermérnök, aki megrendülten beszélt arról, hogy aggódik a demokráciáért.

Akik kicsit is dörzsöltek az interneten és ismerik a mémek világát, azoknak már gyanús lehet az egész. Hát még, ha hozzávesszük, hogy a következőket is nyilatkozták:

  • A demokrácián kívül a celebek jövőjéért, főleg Britney Spears internetes reprezentációjáért aggódtak;
  • Ha Elon Muské lett volna a Twitter, "Michelle Obama nem történt volna meg és a férjét sem választották volna meg 2008-ban";
  • Ligmának is van Teslája, a tiszta energia és a környezetvédelem rajongója, "de még a szólásszabadságé is".
Hirdetés

A The Verge később kiderítette, hogy Rahul Ligma sehol sem szerepel a cég adatbázisában, emailcíme és Slack-fiókja sincsen, ja, és a Ligma természetesen az internet egyik visszatérő poénjára utal: "Lick My Balls". (Nem fordítjuk le.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.