Hirdetés

A Nokia 5.1 Plus is belógó szenzorsávval támad



|

A szivárgások szerint szenzorsáv lóg majd az új modell kijelzőjébe, a hátlapjára pedig dupla kamera kerül.

Hirdetés

A HMD Global valósággal ontja magából a Nokia márkájú okostelefonokat és azok frissítéseit. Kevesebb mint egy hónapja, hogy három új modell érkezett, és most továbbiak várhatóak. Sajnos a gyártó névadási szokásai a médiát és a felhasználókat is összezavarják azonban. 

Hirdetés

A Nokia 5 és a Nokia 5.1 után újabb középkategóriás modell jön, aminek a neve ezúttal Nokia 5.1 Plus lesz. A szivárgások alapján az OnLeaks csapata már létre is hozta a renderelt képeket az eddig be nem mutatott eszközről, amelynek a hátlapján dupla kamera lesz, annak ellenére is, hogy csak a középkategóriában indul. 

A Nokia 5.1 Plus kijelzőjébe belóg majd egy szenzorsáv is, vagyis jó eséllyel ez a válasza a HMD Globalnak arra, hogy a kínai piacon megjelent Nokia X6-ot a világ minden részéről szívesen vinnék az emberek. 

Az új modell 149,5 x 71,9  x 8 milliméteres lesz, az 5,7 hüvelykes kijelzője alatt pedig a MediaTek Helio P23-as chipje lapul majd. A tippek szerint az augusztusi IFA kiállításon mutatkozhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.