Hirdetés

A Nokia 9 is tripla kamerát kaphat



|

A pletykák szerint Zeiss-lencsés, tripla kamerás lesz a Nokia 9, amire xenon-vaku is kerülhet.

Hirdetés

Mióta a Nokia visszatért az okostelefonok piacára, a rajongók arra várnak, hogy a HMD Global bemutasson egy vérbeli zászlóshajót, ami kompromisszumok nélkül áll ki az iPhone-ok és Galaxy modellek ellen. A jelek szerint az első ilyen készülék a Nokia 9 lehet. 

Hirdetés

Kiszivárgott egy lista a Nokia 9 várható újdonságairól. Talán túl jó is a lista, hogy igaz legyen, de úgy néz ki, hogy a Nokia 9 Zeiss-lencsékkel ellátott tripla hátlapi kamerát kap. Ez azért is logikus, mert egyes tippek szerint a Huawei P20 Pro a Huawei és a Nokia licencmegállapodásának az eredménye. 

A lista szerint egy 41 megapixeles főszenzort kapunk, egy 20 megapixeles telefotós és egy 9,7 megapixeles monokróm kamerával. A 41 megapixeles kamera rekeszértéke f/1.5 és f/2.4 között lesz változtatható, mint a Galaxy S9-es sorozatnál. 

A szivárgásokban xenon-vakut is emlegetnek. Ilyet régen láttunk okostelefonban, és még jobb, hogy külön LED-es vakut is említenek, amit zseblámpának is lehet használni (a xenon-vakuk erre alkalmatlanok). Sajnos a 7,3 milliméter vastag házba azonban nem valószínű, hogy mindkettő beférne. 

A Nokia 9 állítólag egy 6,01 hüvelykes, 18:9-es képarányú OLED-kijelzőt kap (az ujjlenyomat-olvasót is ebbe rejtik), ami alá Snapdragon 845-ös chip és 3900 mAh-s akku kerül. Az Android 8.1-gyel és az IP68-as vízvédelemmel mindez már túl jónak is hangzik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.