Hirdetés

A Nokiának is van szuperolcsó androidos mobilja



|

Az Android Go-tábort erősítő Nokia 1 áprilisban érkezik, és 85 dollárba kerül.

Hirdetés

A HMD Global nem csak trendi és drága okostelefonokat, valamint nosztalgikus mobiltelefont mutatott az MWC-n, hanem igazán olcsó okostelefont is. Az Android Go-tábort erősítő Nokia 1 abszolút belépőkategóriás, áprilisban érkezik, és csak 85 dollárba kerül. 

Hirdetés

A készülék az Android Oreo Go Edition verziójával jelenik meg, vagyis kifejezetten belépőszintű hardverre van optimalizálva. A fő appok is ilyen kiadásúak lesznek, vagyis a Google Térkép és a Google Chrome is a speciális verzióban lesz jelen a mobilon. 

A Nokia 1 egyébként 4,5 hüvelykes, 854 x 480-as felbontású kijelzőt kapott, 1,1 GHz-es MediaTek MT6737M processzorral, 1 GB RAM-mal és 8 GB eMMC tárhellyel. A microSD-foglalat 128 GB-os kártyákat támogat, az LTE peddig 150 Mbps-os letöltést. A kamerák 5 és 2 megapixelesek, akad jackcsatlakozó, microUSB 2.0 port, 802.11n-es WiFi és Bluetooth 4.2. 

A cserélhető, 2150 mAh-s akkumulátor 9 órás beszélgetési időt biztosít, illetve 4,8 órás videolejátszást vagy 53 órányi zenelejátszást. A hátlap is cserélhető lesz, így egyénileg alakíthatóak majd a színhatások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.