Hirdetés

A Nubia Red Magic 3 lett a leggyorsabb androidos okostelefon



|

Májusban a Nubia Red Magic 3 bizonyult a leggyorsabbnak az AnTuTu ranglétráján.

Hirdetés

Az AnTuTu nemrég kiadta a havi listáját a leggyorsabb, már letesztelt androidos eszközökről. A ranglétra tetején persze Snapdragon 855 chippel szerelt okostelefonok vannak, az első két helyen pedig ZTE csúcsmobil található. 

Hirdetés

Májusban a legerősebb androidos eszköznek a Nubia Red Magic 3 bizonyult, amit az Axon 10 Pro követ. A harmadik legizmosabb mobil pedig a Xiaomi Mi 9 Explorer. jelenleg 

A lista aztán a Meizu 16s, a OnePlus 7 Pro és a Lenovo Z6 Pro készülékekkel folytatódik, majd befért még az élmezőnybe a Samsung Galaxy S10+ és a Galaxy S10. 

A listán látható eredmények minden egyes készülék esetében az összes eredményre vonatkoztatva egy középértéket jelentenek (május 1. és 31. között). Van továbbá iOS-es listája is az AnTuTu-nak. Itt a 2018-as iPad Pro modellek a legerősebbek, a legerősebb iPhone-nak pedig az ötödik helyre került iPhone XS bizonyult a múlt hónap során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.