Hirdetés

A Office 365 és a Office 2019 is kiváló az otthoni munkához, szerezd be őket a legolcsóbban!



|

Nagyon sok szempontból változtatta meg életünket a koronavírusjárvány, ezek közül egyik mindenképp az otthonról is elvégezhető munka általánossá válása volt.

Hirdetés

Nagyon sok olyan munkavállaló van 2021-ben, akik korábban az egész hetet az irodában töltötték, most viszont már home office-ban, saját otthonuk kényelméből végzik a munkájukat. 

Ehhez persze nélkülözhetetlenek a megfelelő szoftverek, például a Microsoft Office termékcsalád programjai. A Keysworlds legújabb akciós ajánlatai között pedig Office 365, Office 2019, és Office 2016 csomagokat is találsz. 

Hirdetés

A legjobb ajánlatok egy helyen

A kínálatban mindenképp érdemesfigyelmet szentelni a 29,50€-s Microsoft Office 2019 Professional Plus és a 22,35€-s Microsoft Office 2016 Professional Plus ajánlatokra is. Remek megoldás az egyéves, egy eszközön használható Microsoft Office 365 Professional Plus Account is, mely 13,49€-ért érhető el. A kedvezményes árakhoz az Efu 50 kuponkódot kell érvényesíteni a Keyworlds oldalán.

A kínálatban szereplő egyik legnépszerűbb ajánlat jelenleg a Windows 10 Professional, ami mindössze 7,4€-ba kerül, illetve a Windows 10 Home Version, amiért 7,9€-t kell fizetni az 50%-os Efu50 kuponkód használata után.

Szintén sokan döntenek a 2 PC-s csomagok mellett a Windows 10 Professional 32/64-Bit (2 PC) pakk például csak 9,49€-ért, a Windows 10 Home-ból pedig 12,50€-ért vehető meg a 2 kulcsot tartalmazó csomag. Ezekhez ugyancsak az Efu50 kuponkód használata szükséges.

Szoftvercsomagok párban, verhetetlen áron

Érdemes szétnézni az alábbi páros szoftvercsomag-ajánlatok között is, melyeket szintén az Efu50 kuponkóddal tudsz érvényesíteni.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.