Hirdetés

A OnePlus 5 első fotója



|

A OnePlus közzétette az első olyan képet, ami a OnePlus 5-tel készült.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a OnePlus elárulta; a OnePlus 5 kamerájának a fejlesztésében maga a DxO segített, most közzétette az első olyan nyilvános fotót, amely már a OnePlus 5 kamerájával készült. 

Hirdetés

A gyártó két képet osztott meg a Twitteren, és arra kérte a rajongókat, hogy találják ki, melyik készült az új modellel. 

Mivel logikus módon a jobban kinéző kép készült az új okostelefonnal, ezért biztosra vehető, hogy a kettes számút lőtte a OnePlus 5. A jobb oldali fotó tisztább, élénkebb színei vannak és finomabbak a részletek is. Sajnos nagyfelbontású változatot nem osztott meg a OnePlus. 

A OnePlus mindenesetre arra céloz a képpel, hogy a hátsó kamera kihívást jelentő fényviszonyok mellett is remekel. A pletykák szerint dupla kamera lesz a hátlapon. 

Egy kiszivárgott belső levelezés és a kapcsolódó pletykák szerint a megjelenés június 15-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.