Hirdetés

A OnePlus 5 is megkapja a villámgyors arcfelismerési funkciót



|

A gyártó hivatalosan is megerősítette: a Face Unlock funkció a OnePlus 5T után a OnePlus 5-ön is elérhető lesz.

Hirdetés

A OnePlus 5T eddig az egyetlen olyan OnePlus okostelefon, amely támogatja a szupergyors Face Unlock funkciót. Ennek segítségével a normál előlapi kamera nagyon gyorsan képes feloldani a készülék zárolását, extra szenzorok használata nélkül. 

Hirdetés

Bár a funkció elvileg nem olyan biztonságos, mint egy íriszszkenner, ujjlenyomat-olvasó vagy a Face ID, kétségtelenül gyors és népszerű. A OnePlus nemrég pedig megerősítette, hogy közkívánatra egy korábbi modell is megkapja ezt a funkciót. 

Carl Pei, a OnePlus társalapítója erről a Twitteren beszélt, és megígérte, hogy a Face Unlock a OnePlus 5-ön is elérhető lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor, de valószínűleg a mérnököknek nem tart majd sokáig elvégezni a szükséges módosításokat. 

A OnePlus 5 egyébként már megkapta a várva-várt OxygenOS 5.0-t is - ez az a frissítés, amely már az Android 8.0 Oreóra építkezik. A hivatalos változtatási lista azonban még nem említ semmit a Face Unlock funkcióról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.