Hirdetés

A OnePlus 5T nyerte a gyorstöltési versenyt



|

A OnePlus Dash Charge gyorstöltése az iPhone 8 Plust, a Galaxy S8+-t és a Pixel 2 XL-t is leverte.

Hirdetés

A OnePlus 5T-nek bár vannak apróbb problémái és hiányosságai, továbbá kamerában még mindig nem ér fel a csúcsra, az új modell egy kiváló ár-érték arányú zászlóshajó, amely méltó ellenfele az olyan jóval drágább eszközöknek, mint az Apple iPhone 8 Plus, a Samsung Galaxy S8+ és a Google Pixel 2 XL. 

Hirdetés

Ami azt illeti, vannak olyan dolgok, amikben a OnePlus 5T le is körözi ezeket. Ilyen például a Dash Charge gyorstöltési rendszer, amelyről mindig halljuk, hogy nagyon gyors, azonban a tesztek általában be is bizonyítják, hogy nincs ellenfele. 

A OnePlus saját gyorstöltési rendszere lekörözi a többi piacon lévő megoldást (legalábbis sebességben biztosan), és még mobilhasználat közben is működik. 

Mennyivel gyorsabban tölt fel a OnePlus 5T, mint az iPhone 8 Plus, a Galaxy S8+ vagy a Pixel 2 XL? A OnePlus elvégezte a tesztet, amelyből kiderül, hogy sokkal. 

Persze ahány teszt, annyi eredmény: az egyik népszerű YouTube-csatorna véletlenül éppen ezekkel az okostelefonokkal végezte el ugyanezt a tesztet. Az eredményei alapján ott is nagy előnnyel nyert a OnePlus 5T, azonban a riválisai sokkal gyorsabban töltenek, mint azt a OnePlus maga beállítja (egy Galaxy S8+ például 30 perc alatt 36 százalékra tölt, és nem 17-re). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.