Hirdetés

A OnePlus 6 kijelzőjébe is belóg majd egy szenzorsáv



|

Rengeteg szivárgás került elő az Oppo R15-ről, ami kétségtelen, hogy a OnePlus 6 alapját és kinézetét adja majd.

Hirdetés

Egyre több a bizonyíték rá, hogy az Apple iPhone X hatására idén az androidos világban is a kijelzőbe belógó szenzorsáv lesz a divat. Úgy néz ki, hogy az ASUS, a Huawei, az LG és a OnePlus is ezt a vonalat követik. 

Hirdetés

Bár a OnePlus 6-ról már korábban is láttunk ezt-azt, az Oppo R15 és az Oppo R15 Plus legutóbbi szivárgásai mindent elárultak. Az Oppo és a OnePlus tulajdonosa egyaránt a BBK Electronics, és a két márkával kapcsolatban nagy érdekesség, hogy ha az Oppo kiad egy új zászlóshajót, akkor a OnePlus rövid időn belül előáll a sajátjával, ami majdnem minden tekintetben (kinézetben is) pontosan ugyanolyan. Ez a legelső OnePlus One óta így van: az az Oppo Find 5 átalakított kiadása volt, míg a OnePlus 5 és 5T az Oppo R11 és R11s mintájára készültek. 

A legutóbbi hivatalos kedvcsinálók és szivárgások alapján az Oppo R15 és R15 Plus kijelzőjébe is belóg majd egy szenzorsáv. Ezek alapján teljesen biztosra vehető, hogy a OnePlus 6 is így néz majd ki. 

Ki gondolta volna korábban, hogy az iPhone X legellentmondásosabb újdonságát ilyen lelkesedéssel másolják majd a gyártók? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.