Hirdetés

A OnePlus 7T-nek is három szem lesz a hátán



|

A OnePlus úgy döntött, hogy már a bemutató előtt közzéteszi a hivatalos, renderelt képeket a OnePlus 7T mobiljáról.

Hirdetés

Elég sok szivárgás volt mostanában a OnePlus közelgő újdonságaival kapcsolatban, egy ideje pedig már azt is tudjuk, hogy szeptember 26-án debütál a OnePlus 7T, amit elvileg a OnePlus 7T Pro és a OnePlus TV kísérnek (a Pro modell Amerikában nem jelenik meg, a OnePlus TV pedig egyelőre csak Indiában lesz elérhető). 

Hirdetés

A OnePlus az extra figyelem érdekében úgy döntött, hogy már a bemutató előtt közzéteszi a hivatalos, renderelt képeket a OnePlus 7T-ről. A képekhez a színfalak mögötti betekintést is mellékelte a gyártó, így tudjuk, hogy a kreatív döntések során nincs elég apró részlet, amit ne lehetne tökéletesíteni. 

A hátlapot ábrázoló képeken jól látható a kör alakú kameramodul, ami három lencsét ölel fel. 17, 26 és 51 milliméteresekről van szó, alattuk LED-es vakuval.  

A gyártó szerint egy mobil hátlapján a kamera a legkülönlegesebb dolog, éppen ezért meghatározó elem kell, hogy legyen - de mégis olvadjon be a készülék külsejébe. Ilyen filozófiával tervezték át a OnePlus 7T hátulját, amely ezúttal matt, fagyott üveg borítást kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.