Hirdetés

A OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro kapcsán is kiderülhetett egy fontos részlet



|

Nagyon úgy tűnik, fény derült arra, hogy milyen kijelző kerül az egyes mobilokba.

Hirdetés

A várakozások szerint valamikor az elkövetkezendő hónapokban érkezhet meg a OnePlus 9-es szériája, ami a pletykák szerint két igencsak ütős készüléket is tartalmaz majd. Korábbi szivárgások alapján gyanítható, hogy az elvileg három hátlapi kamerával rendelkező sima változat 30W-os, míg a már négy hátoldali kamerát használó Pro 45W-os vezeték nélküli töltési megoldást fog használni, de a jelek szerint nemrég újabb friss információk érkeztek.

A kiszivárgott információk alapján ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a OnePlus 9 egy lapos, 6,55 hüvelykes kijelzőt kap, ami Full HD+ felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.

Hirdetés

Ezzel szemben a OnePlus 9 Pro már egy 6,78 hüvelykes, hajlított kijelzővel kerülhet a boltok polcaira, ugyanúgy 120Hz-cel, mint gyengébb társa, ám QHD+ felbontással. A szelfikamera egy 3,8 mm-es lyuknál kap helyet a kijelzőn mindkét modell esetében.

Szó esett még egy 65W-os gyorstöltési megoldásról is, de az nem tiszta, hogy ez a sebesség a telefon sima változatánál is elérhető lesz-e. Továbbá az is elképzelhető, hogy az új készülékek Qualcomm Snapdragon 888-nal felszerelve, 4500 mAh-s aksival, illetve 200 grammnál kisebb súllyal érkeznek meg a közeljövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.