Hirdetés

A OnePlus bemutatta a Nord CE 5G modelljét



|

A készülék a hagyományos Nordnál kedvezőbb áron kínál felújított kamerát és tartós akkumulátort.

Hirdetés

A OnePlus tavaly mutatta be a Nord készüléket, ami hatalmas sikert hozott a kínai vállalatnak, mivel kedvezőbb áron nyújtott hasonló teljesítményt, mint a prémium okostelefonok. A gyártó idén tovább bővíti a termékcsaládot a Core Edition szériával, amely az Android 11-re épülő OxygenOS-sel és 5G támogatással készült.

A OnePlus Nord CE 5G-be Snapdragon 750G processzor, és egy elég nagy teljesítményű, 4500 mAh-os akkumulátor került. A telefont a gyártó tesztelései alapján teljesen lemerült állapotból mindössze 30 perc alatt lehet 70%-ra feltölteni. Az eredeti Nordhoz képest megújult a kijelző, ami 90 Hz-es és AMOLED technológiával készült.

Hirdetés

A telefon háromlencsés kameraszigetet kapott 64 megapixeles fő lencsével, illetve helyet kapott a készüléken egy jack csatlakozó is. A gyártási költségek csökkentése érdekében a OnePlus műanyagból készítette a vázat és a kijelzőt is.

A OnePlus Nord CE 5G 8GB RAM és 128GB tárhely, illetve 12GB RAM és 256 GB tárhely verzióban lesz elérhető nagyjából 110 ezer forintos ártól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.