Hirdetés

A OnePlus is színátmenetes okostelefonokban gondolkozik



|

Újabb OnePlus 6 prototípusok bukkantak fel, amelyek arról árulkodnak, hogy a OnePlus is színátmenetes hátlapokban gondolkodik egy ideje.

Hirdetés

Ma mutatkozik be a OnePlus 6T, az Apple rendezvénye miatt egy nappal korábban a tervezettnél. Néhány nappal a bemutató előtt a kínai gyártó meghívott egy brit YouTubert a főhadiszállására, és exkluzív betekintést adott a színfalak mögé. 

Hirdetés

A YouTuber kipróbálhatta a végleges OnePlus 6T-t, amit kikockázva meg is mutatott a videójában. Emellett számos korábbi OnePlus 6 prototípust is megnézhetett. A gyártó végül az éjfekete és a tükörfekete modelleket dobta piacra, pedig elképesztően sok színt tesztelt. Ami azt illeti, rengeteg egyedi, színátmenetes verzió is készült. 

Erről már korábban is hallottunk, most azonban még jobban felkapták a témát, hiszen a Huawei a P20 Pro Twilight verziójával a jelek szerint betalált. A Mate 20 Pro is ezen a vonalon folytatja, és állítólag a Samsung is ebbe az irányba nyit a színek terén. Emiatt aztán érthetetlen, hogy a OnePlus miért tartózkodik a színátmenetes verzióktól. Minden bizonnyal azért, mert a kínai cég alacsony haszonkulccsal dolgozik, és csak azokat a színeket dobta piacra, amelyeknek már meggyőződött a biztos népszerűségéről. 

A OnePlus 6T elvileg éjfekete és tükörfekete színekben jön, de lesz egy lila változat is. Hamarosan minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.