Hirdetés

A OnePlus szerint a vezeték nélküli töltés még mindig nem elég jó



|

Éppen ezért egyelőre a OnePlus következő készülékei sem lesznek képesek a funkcióra - jelentette ki a cég ügyvezetője.

Hirdetés

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője egy interjúban nemrég arról beszélt, hogy szívesen beépítené a gyors vezeték nélküli töltést a gyártó készülékeibe. 

Hirdetés

Az ügyvezető elárulta azt is, hogy a cége folyamatosan teszteli a technológiát, de egyelőre egyetlen jövőbeli OnePlus termék sem lesz képes a vezeték nélküli töltésre. Egyelőre ugyanis nem találtak olyan megoldást, amely megfelelne az elvárásaiknak, illetve sebességben és kényelemben is azt nyújtaná, amit kell. A technológia ráadásul általában vastagabb készüléket és töltés közben melegedést eredményez. 

Mindebből kiderült, hogy a OnePlus 6 többek között azért sem képes vezeték nélküli gyorstöltésre, mert akkor vastagabb lett volna, illetve nem megfelelő kivitelezés mellett túlmelegedett volna. 

Az mindenesetre jó hír, hogy a OnePlus nem hajlandó kompromisszumot kötni, de közben folyamatosan keresi a módját, hogy saját fejlesztések mellett újabb technológiákkal dobja fel a jövőbeli termékeit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.