Hirdetés

A OnePlus szerint az 5T a valaha volt leggyorsabb okostelefon



|

Azt is hozzátették, hogy ha egyszer valaki kipróbálja, akkor nehéz lesz bármi másra visszaszoknia.

Hirdetés

A OnePlus menetrend szerint mutatta be a OnePlus 5T-t, amely remek okostelefon, trendi kijelzővel - de túl sok újdonságot nem tartogat a OnePlus 5-höz képest. 

Hirdetés

A gyártója ugyanakkor büszkén igyekszik felkelteni az érdeklődést azzal a kijelentéssel is, hogy ez a valaha készült leggyorsabb okostelefon a világon. Ezt a Snapdragon 835-ös SoC és a 6/8 GB RAM mellett az Android 7.1-alapú OxygenOS-nek köszönheti a készülék. 

A Twitteren a OnePlus arról beszélt, hogy a OnePlus 5T minden más okostelefonnál gyorsabban tölti be az appokat és a játékokat. Kitértek arra is, hogy ha egyszer valaki megtapasztalja a OnePlus készülékének sebességét és simaságát, akkor nehéz lesz visszaszoknia bármi másra. 

A OnePlus szándékosan nem említette az androidos jelzőt, szimplán csak okostelefon szót használt. Vagyis a gyártó szerint az 5T gyorsabb az Apple idei iPhone készülékeinél is. 

Ez a gyorsaság azért erősen relatív, elvégre manapság az összes zászlóshajó villámgyors teljesítményt nyújt. Az összképet pedig erősen árnyalja, hogy melyik benchmarkban melyik modell a jobb, illetve éppen ellenkezőleg: hogy a valódi használati élményt mennyire dobják fel vagy éppen fogják vissza a kezelőfelület animációi egy-egy gyártó megvalósításában. Az persze biztos, hogy a OnePlus 5T bármilyen értelmezésben a leggyorsabbak egyike. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.