Hirdetés

A P20 kameráival villog a Huawei



|

A 80 milliméteres telefotós lencse 3x-os optikai zoomot jelent, és persze a portréfotózásban is remek lesz az új széria.

Hirdetés

Aki esetleg lemaradt volna a legutóbbi nagy szivárgásról, az gyorsan kattintson ide - a Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite okostelefonokról minden kiszivárgott: képek, specifikációk, vételárak. A Huawei úgy döntött, hogy nem a Samsunggal egyszerre mutatja be az idei zászlóshajóit, hanem egy önálló rendezvényen, március 27-én, Párizsban. 

Hirdetés

Az új modelleket a kijelzőbe belógó szenzorsáv, nagy akkumulátor, kiváló minőség és remek kamerák jellemzik majd. Mennyire jó kamerák? A P20 Pro modell hátlapjára egyenesen három jut. A normál kamera mellett lesz egy monokróm, illetve egy új telefotós lencse. Persze azért sokan az LG megoldását is kedvelik (a széleslátószögű lencsét), de ki tudja, talán jövőre négykamerás készülék jön. 

A Huawei mindenesetre most két videós kedvcsinálóval is árulkodott az új kamerarendszer képességeiről. 

Az egyik videóban a telefotós lencse képességeit hangsúlyozzák. A Huaweinél most először lesz ilyen, és ha már így van, nagyban játszik a gyártó. Míg a jelenlegi csúcsmodellek 2x-es optikai zoomot ígérnek, addig a P20 Pro 3x-os zoomot tud majd. Ezt a kiszivárgott képeken látható feliratok igazolják is, hiszen a 80 mm-es telefotós lencse nagyjából 3x-os nagyítást jelent. Ez nagyszerű extra lesz például sporteseményeken vagy mondjuk az állatkertben. 

A másik videó a kevés fény melletti fotózásra céloz. A Leica lencsék f/1.6-os és f/2.4-es rekeszértékei nem csak este készítenek jó fotókat, de portréfotók készítésére is alkalmasak. A Huawei bokeh effektje már a Mate 9-en is kiváló volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.