Hirdetés

A Panasonic új okostelefonja mindent kibír



|

Az ütésálló Panasonic Toughbook FZ-T1-ben az akkumulátor használat közben is cserélhető.

Hirdetés

A Panasonic Toughbook szériája leginkább laptopokat és táblagépeket tartalmaz, azonban nem akármilyeneket. Ezek ütésállóak, és nem enyhe mértékben. Akár egy autóval is áthajthatunk rajtuk, nem lesz semmi bajuk. Néhány éve kompaktabb méretekben is elkezdett gondolkozni a gyártó. 

Hirdetés

A legújabb ilyen megoldása a Panasonic Toughbook FZ-T1 okostelefon, ami a gyártó megfogalmazása szerint inkább kéziszámítógép, ugyanis az alapverziója csak WiFi-képes. 

A készülék nem olcsó, 1200 fontba kerül, és nem is kínál csúcshardvereket. Cserébe viszont mindent kibír, használható esőben és bármilyen zord környezetben, a 3200 mAh-s akkumulátora a készülék kikapcsolása nélkül cserélhető. Az 5 hüvelykes, 1280 x 720-as kijelző kesztyűben is működik, a készülék IP68-as és MIL-ST-810G plecsnit is kapott, -10 és 50 Celsius-fok között is bátran használható. 

Sajnos be kell érni viszont egy Snapdragon 210-es chippel, 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel, ami manapság belépőkategóriának is kevés. Van azért GPS, microSD-foglalat és két konfigurálható gomb, valamint jackcsatlakozó. Nagy-Britanniában már augusztusban kapható lesz, 3 év garanciával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.