Hirdetés

A PC World ajándék szoftverével bármilyen tartalmat rögzíthetsz, ami a képernyődön megjelenik



|

Az EaseUS RecExperts Pro segítségével csupán egyetlen gombnyomással megörökítheted kijelződ képét, akár GIF-ben is.

Hirdetés

Rengeteget fejlődött a Windows az elmúlt években a képernyőrögzítés terén, de még mindig nem képes olyan rugalmassággal és minőségben videót készíteni, mint az EaseUS legújabb programja. Pedig a kép, sőt a videó sokszor beszédesebb, mint ha leírjuk, elmagyarázzuk, hová is kell kattintani, mit kell begépelni bajba jutott barátunknak.

Rögzíts mindent!

A screencast egy rendkívül népszerű videótartalom: a szakértők nem csupán elmagyarázzák, hogy mit kell csinálnod, hanem a videóban meg is mutatják azt. A képernyőkép rögzítése az ilyen, rendkívül hatékony oktatóanyagok készítése mellett arra is tökéletesen alkalmas, hogy szinte bármilyen, a kijelződön megjelenő tartalmat rögzíts.

Hirdetés

Az EaseUS RecExperts Próban a régió, az ablak vagy a teljes kijelző rögzítése kezdeményezhető, sőt a program képes PiP-módban a webkamera képét is megjeleníteni. A hangot szintén többféleképp keverheted ki, továbbá azt is meghatározhatod, hogy a videó idejére az asztali ikonjaid és a tálcád ideiglenesen tűnjön el. A mikrofonkezelésnél aktiválhatod a zajszűrést, ha pedig hosszabb a felvétel, kérheted az automatikus fájldarabolást. A programot beállíthatod úgy, hogy bizonyos feltétel esetén leálljon, illetve időzítheted a képernyőrögzítést.

Az EaseUS a játékosokra is gondolt, így megjelölt játékok videóját szintén rögzítheted (akár a webkamerád képével együtt), sőt a népszerű streaming szolgáltatókat is támogatja a program - bár ügyelni kell arra, nehogy megsértsük a szerzői jogokat. Az EaseUS RecExperts Pro valóban teljes körű képernyőrögzítő sok hasznos szolgáltatással és hardveres GPU-kezeléssel, az extrák is kapóra jöhetnek, mindössze a magyar kezelőfelületről kell lemondanod, továbbá a megosztást ebből a programból nem tudod elindítani.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg az október 7-én megjelenő 2022/10-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az EaseUS RecExperts Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.