Hirdetés

A PC World májusi ajándék szoftvere segít megvédeni a gépedet



|

Nem csupán hangzatos, hanem hatásos védelmet is nyújt a netes támadások ellen az IObit szoftverének számtalan modulja.

Hirdetés

Tévedés azt gondolni, hogy téged mint átlagos, otthoni felhasználót, nem vesznek célba az online kártevők. Amint fellépsz a netre, máris a hackerek, robotok és egyéb kártékony támadások lehetséges áldozatává válsz, ezért védekezni mindenképpen szükséges. A Windows mint az egyik legnépszerűbb platform különösen veszélyeztetett, ráadásul sokan a rendszerbe integrált védelmi modulokban sem bíznak. Az IObit megoldása igyekszik teljeskörűen elhárítani mindenféle online fenyegetést - feltéve, ha a Pro verzióval rendelkezel.

Hirdetés

Modulok, ha találkoznak

Az IObit Malware Fighter egy komplex védelmi szoftver magyar kezelőfelülettel, a vírusirtó alapját pedig a Bitdefender adja. Ez az egyik legjobb, ma elérhető motor, ám nem teljes körű megoldás, ezért további modulokkal is megtámogatták. Leggyakrabban a böngészőn keresztül érkezik a támadás, ezért itt hatféle pajzsot aktiválhatsz, DNS-átírás, adathalászat és követés elleni algoritmusokat is beleértve.

A weboldalak és a letöltött fájlok vizsgálata mellett fájlszéfet is aktiválhatsz, illetve sandboxmodul is került a Malware Fighter legújabb változatába, amellyel ismeretlen eredetű programokat próbálhatsz ki teljes biztonságban. A netes fenyegetések mellett az USB-s tárolókon érkező vírusok és a webkamera feletti kontrollt megszerző kártevők ellen is véd a szoftver, sőt a Pro verzió viselkedésalapú vizsgálatot is végez valós időben, illetve a fájltárolók MBR részét is őrzi.

Az IObit szoftverének ereje a sokoldalúságában rejlik, így valóban hatékony tud lenni, ám a sok hirdetés zavaró lehet, és a szoftvercsomag finomhangolásához is mélyre kell túrni az elrejtett menükben.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a május 6-án megjelenő 2022/05-ös PC World magazint, amihez ajándékba jár az IObit Malware Fighter 9 Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.