Hirdetés

A PC World teljes egészében a digitális térbe költözik



|

2022 végén a PC World magazin történetének eddigi legnagyobb és legizgalmasabb átalakulását készítjük elő.

Hirdetés

Szívünk-lelkünk a PC World. A szédületes sebességgel fejlődő, újra és újra átalakuló digitális világban azon kevés dolgok egyike magazinunk, amelyek stabil támpontot adnak az eligazodásban. Reméljük, ezt érzik olvasóink is, ahogy azt is, hogy a mai napig változatlan lelkesedéssel és elhivatottsággal gyűjtjük össze és mutatjuk be hónapról hónapra az iparág legizgalmasabb történéseit, legérdekesebb szoftveres és hardveres megoldásait.

Joggal várható el egy IT-szaklaptól, hogy lépést tartson a technológiával és az olvasók változó szokásaival egyaránt. Ahogy teltek az évek, az újság melléklete flopi helyett CD-n, DVD-n, majd kóddal elérhető netes szolgáltatás formájában jelent meg, és tartalomban, formában, valamint tálalásban is igyekeztünk folyamatosan újat mutatni. Az elsők között jelentünk meg az interneten, már az előtt online videókat készítettünk, hogy divattá vált volna, ma pedig ott vagyunk minden közösségi médiumban és videómegosztón, miközben fáradhatatlanul keressük az újabb lehetőségeket, izgalmas kihívásokat.

Többek között ennek a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a PC World magazin és testvérlapjai, a GameStar és a Computerworld olyan szakmai műhelyekké váltak, amelyekhez hasonló nincs a hazai médiapiacon. Az évek során tartósan emelkedő, 2022-re viszont az egekbe szökő papír-, terjesztési és energiaárak végérvényesen ellehetetlenítették, hogy a nyomtatott PC World magazint széles rétegek számára megfizethető, reális áron készítsük el, ezért belevágtunk a lap eddigi történetének legmerészebb fejlesztésébe.

Hirdetés
 

2022 végén a PC World teljes egészében a digitális térbe költözik, a nyomtatott magazin extra tartalmait összegyűjtő PC World Plus pedig a PC World Online kiegészítő szolgáltatásává lép elő.

Ezen a prémium online felületen nem csupán a megszokott elemzőcikkek, részletes tesztek, technológiai magyarázók és tippek, trükkök találhatók majd meg, hanem teljesen új tartalom, segédletvideók, rendszeres versenyek és nyereményjátékok, szoftverválogatás és sok egyéb exkluzív anyag is. PC World Max csomagunkban megmarad a havonta frissülő vírusirtókód, a teljes szoftver és mindemellett a PC World havonta megjelenő, speciálisan kivonatolt, digitális kiadása is.

Előfizetőink számára az összes szolgáltatást és a digitálisan elérhető, speciális PC World magazint ajánljuk, amelyhez minden eddiginél előnyösebb áron juthatnak hozzá.

Készülünk megszokott, most még kedvezőbb árú, év végi előfizetői akciónkkal is extra hardverrel, perifériával és teljes verziós programokkal.

Több olvasónk jelenleg is aktív előfizetéssel rendelkezik, amely a 2023-as évre is átnyúlik. Számukra több lehetőséget is kínálunk, sőt ha velünk maradnak, nem csupán a komplett PC World Max csomagot kapják meg, benne a havi vírusirtókóddal és teljes szoftverrel, hanem a PC World speciális, digitális kiadványát is, minden weboldalunkon reklámmentes böngészést, valamint részt vehetnek havonta megrendezendő versenyeinken, nyereményjátékainkon is. Mindezek tetejébe előfizetésüket további 2 hónappal meghosszabbítjuk. Ehhez, illetve az opcionálisan választható időarányos visszatérítéshez adategyeztetésre van szükségünk, amit a pcworld.hu/folytatas oldalon érhetnek el. Az itt található további elérhetőségeinken keresztül igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Előfizetői akciónk november 2-án indul rendkívül előnyös árakon, olyan értékes választható ajándékokkal, mint például az iFixit szerelőkészlet vagy egy Kingston SSD.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.