Hirdetés

A pixelalapú kifestő a legújabb őrület



|

Az appok világában újabb sláger van: a képpontonkénti színező a legújabb menő dolog.

Hirdetés

Az elmúlt években már nagy népszerűségnek örvendtek mobilon az olyan retró stílusú játékok, amelyeket az 1990-es évek alacsony felbontású, pixeles alkotásai ihlettek. 

Hirdetés

Most azonban új trend épült erre a látványvilágra, méghozzá a pixelalapú színezők formájában. Csak időbe telik, hogy ezekkel mindenki találkozzon, ugyanis már elkezdtek hódítani az Apple App Store-ban és a Google Play Áruházban is. 

Csak decemberben négy ilyen színezőkönyv ugrott fel a top 10-es appok listájára az App Store-ban. A trend igazából már novemberben elkezdődött, a négy legnépszerűbb app mostanra azonban összesítve 12 millió telepítésnek örülhet. 

Bár a pixelalapú kifestő elsőre olyan dolgoknak hangzik, ami gyerekeknek való, valójában a felnőttek számára is addiktív szórakozást jelenthet. 

Az őrületet egyébként a Sandbox indította el, amely ingyenesen tölthető le és használható, azonban csak előfizetéses módon kínálja az összes tartalmat (a többi is hasonlóan működik). Érdekesség, hogy gyakorlatilag az összes ilyen app indie jellegű, és reklám nélkül lett felkapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.