Hirdetés

A Polaroid leszállította a világ legapróbb instant fényképezőgépét



|

A Polaroid Go analóg instant fényképezőnek máris van egy hátránya.

Hirdetés

99,99 dolláros (bő harmincezer forintos) árcédulával kerül forgalomba a Polaroid új, minden eddiginél kisebbnek titulált, analóg instant fényképezőgépe, a klasszikus színekben virító Polaroid Go, ami 6,1x8,4x10,4 cm-es méretével még a tavaly kihozott Polaroid Now-t is felül (pontosabban alul) fogja múlni.

Az utóbbi gép minden tengelyén 2,5-2,5 centivel volt nagyobb, és még így is a Go rendelkezik szemrevalóbb tulajdonságokkal, hiszen szelfitükör és jobb, 750 mAh-s akkumulátor is helyet kapott rajta, illetve benne.

Hirdetés

Emellett természetesen önkioldó, vaku és dupla expó mód is jár a készülékhez, ugyanakkor apróbb méretei miatt immáron új fotópapír-formátummal kell megbarátkoznunk, azaz a korábbi Polaroid-gépekhez vett film már nem lesz jó.

119,99 dollárért (bő 36 ezer forintért) cserébe két csomag fotópapírt is hozzácsapnak a gépecskéhez, amit április 27-től lehet majd hivatalosan kapni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.