Hirdetés

A Razer is előrukkolt a maga audioszemüvegével



|

Hogy ne csak tisztán, de kellően hangosan is... lássunk.

Hirdetés

Március 4-én jelentette be a Razer a Bose, Amazon és más cégek megoldásait kihívó Anzu okosszemüveget - pontosabban inkább audioszemüveget valódi vezeték nélküli kialakítással, bal és jobb szárán külön beépített, 16 mm-es hangszórókkal.

Két formában (kerek és szögletes), azon belül is két-két méretben jön a szemüveg, a kisebbik 43, a nagyobbik 48 grammos lesz. Kétféle lencsét adnak hozzá, egy párnyi 35%-os kékfényszűrős átlátszó, valamint egy párnyi polarizált napszemüveglencsét, amiket könnyedén lehet majd cserélgetni.

Hirdetés

Az Anzu továbbá IPX4-es vízállósággal bír, ami sporthoz (futáshoz, biciklizéshez) ideális, átlagos hangerősséggel pedig akár öt órán át is elketyeg az aksija. Egyedi, 5.1-es Bluetooth csatlakozása 60 ms-os késleltetést biztosít, ami a Razer szerint "piacvezető".

Ára külföldön 200 dollárra rúg (kb. 61 ezer forintra), kicsivel tehát a Bose 2.0 Frames audio-napszemüvegek 200-250 dolláros, valamint az Amazon Echo Frames okosszemüveg 250 dolláros ára alatt mozog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.