Hirdetés

A Redmi bemutatta a gamereknek szánt legújabb telefonját



|

A Xiaomi leányvállalata olcsóbb alternatívát kínál az ASUS ROG Phone 5-tel szemben.

Hirdetés

A kínai Redmi idén februárban mutatta be a legújabb termékcsaládját, a K40 szériát, amelyet csúcskategóriás telefonok piacára szánják. A sztenderd K40, a K40 Pro és a K40 Pro+ mellett viszont már a gamer célcsoport számára is kínál készüléket a gyártó, ugyanis a Redmi leleplezte a komoly teljesítményre képes K40 Gaming Edition modellt.

A gamer telefonok piacán a ROG Phone 5 képviseli a csúcsteljesítményt, viszont ezt a 660 dolláros kiinduló ár is tükrözi. A Redmi megpróbált úgy pozícionálni, hogy magas teljesítményt kínáljon alacsonyabb áron, így megszületett a K40 Gaming Edition, ami már 310 dollárért is megvásárolható lesz.

Hirdetés

A készülékbe a K40 széria többi tagjával szemben nem Snapdragon 870 vagy 888, hanem a MediaTek Dimensity 1200 chipset került. A 12 GB RAM-os telefon 256 GB tárhelyet, a kijelző pedig egy 6,67 inch-es, 120 Hz-es AMOLED panel HDR10+ támogatással. A Redmi természetesen a kamerát sem hanyagolta el - a három lencsés rendszer 64 MP-s elsődleges szenzort, valamint egy 8 MP-es ultra-wide és egy 2 MP-es macro lencsét is kapott.

A hangtechnikáról a JBL Dolby Atmos sztereója gondoskodik, a 67 W-os 5 000 mAh akkumulátor pedig amellett, hogy jól bírja a strapát, még roppant gyorsan is tölthető. A Redmi beszámolója szerint 1%-os értékről mindössze 42 perc szükséges a teljes feltöltéshez.

A Redmi K40 Gaming Edition árusítása jövő héten kezdődik Kínában, a 6 GB RAM-os, 128 GB tárhelyű modell 310, a 12 GB RAM-os, 256 GB-os tárhelyű készülék pedig 420 dollárba fog kerülni. A gyártó egyelőre nem közölte, hogy a nyugati piacokon is árulná-e a jövőben a telefonokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.