Hirdetés

A régi OnePlus okostelefonokra is jön az arcfelismerés



|

A OnePlus megerősítette, hogy a OnePlus 3 és a 3T modellekre egyaránt érkezik a Face Unlock.

Hirdetés

A OnePlus már korábban is tett utalásokat arra vonatkozóan, hogy a OnePlus 5T-n debütált Face Unlock funkciót a régebbi okostelefonjain is elérhetővé teszi majd, azonban a jelek szerint nem csak a OnePlus 5 tulajdonosai örülhetnek. 

Hirdetés

Három héttel korábban a OnePlus közkívánatra döntött úgy, hogy a Face Unlock megérkezik a OnePlus 5-re, egy héttel később pedig a nyílt béta frissítéseként így is lett. 

Carl Pei, a OnePlus társalapítója egy interjúban később azt is megerősítette, hogy a OnePlus 3 és a OnePlus 3T modellekre is megérkezik az arcfelismerés. Valószínűleg egy újabb béta formájában jut majd el a felhasználókhoz a következő napok során. 

A gyártó azt is hozzátette, hogy amennyiben egy funkciót könnyedén meg tudnak valósítani, akkor nincs okuk azt visszatartani. 

A felhasználók többsége szerint a OnePlus jó munkát végez a régi és az új készülékeinek a szoftveres támogatásával, amelyek nem csak időben megérkeznek, de új funkciókat is hoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.