Hirdetés

A Samsung 8 GB RAM-ot tesz a következő okostelefonokba



|

Itt vannak a 10 nm-es LPDDR4X memóriák, amelyek újabb lépcsőt jelentenek fölfelé.

Hirdetés

A Samsung megkezdte az új-generációs, mobilokba való RAM modulok sorozatgyártását. Ezek a modulok természetesen takarékosabbak és hatékonyabbak minden eddiginél, miközben nem veszítenek a teljesítményükből. 

Hirdetés

Itt vannak tehát a 10 nm-es LPDDR4X DRAM-ok, amelyek négy darab második-generációs, 16 Gb-es LPDDR4X modul kombinálásából születnek, 8 GB-os kapacitással. Ezek okostelefonokba valóak, és sokkal laposabbak, valamint takarékosabbak, mint a jelenlegi zászlóshajókban lévő megoldások.

A Samsung memóriás divíziójának alelnöke egyébként közvetlen célzást tett rá, hogy a Galaxy S10-es készülékekben már ilyen memória lesz; amikor megerősítette, hogy a 2019 első felében érkező zászlóshajókban debütálnak az újdonságok. 

Természetesen a kínai gyártók is előszeretettel pakolnak sok memóriát a készülékeikbe, így nem a Galaxy S10-es széria lesz az egyetlen, ami 8 GB RAM-ra vált. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.