Hirdetés

A Samsung a Google Asszisztensre cserélheti a Bixbyt



|

A Google állítólag nagyon jövedelmező ajánlatot tett a Samsungnak azért, hogy az cserélje Asszisztensre a Bixbyt.

Hirdetés

A Samsung az utóbbi időben kevésbé koncentrál a Bixby asszisztensére, egy ideje pedig már külön hardvergomb sincs hozzá a Galaxy csúcsmobilokon. Ennek ellenére azért a gyártó szoftverplatformjának továbbra is szerves része, bár tény, hogy a szakemberek szerint messze elmarad a rivális Google Asszisztenshez képest. A legújabb jelentések szerint a cég végül teljes mértékben le is számolhat házon belül fejlesztett megoldásával. 

Hirdetés

Mindebben állítólag maga a Google ösztönzi az átállást, a Samsung pedig tagadja, hogy megválna akár a Bixbytől, akár a Galaxy Áruháztól, továbbra is folyik a közös munka. A Reuters mindenesetre úgy tudja, hogy a Google ismét jelentős reklámbevételi részesedést ajánlott a Samsungnak, ha az átvált a Google Asszisztensre. A hírügynökség értesülései szerint az eddigieknél jóval nagyvonalúbb volt a legutóbbi ajánlat. Mivel a Samsung a globális mobileladások 21,2 százalékáért felel, a Google is jól járna, ha a saját megoldását favorizálná a gyártó. 

Állítólag a Samsungnak augusztus elejéig kellett döntenie a Google ajánlatáról, így nem kizárt, hogy az augusztus 5-i rendezvényen erről is hallunk valamit

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.