Hirdetés

A Samsung a Google-t is megelőzte az androidos biztonsági javításokkal



|

A Samsung elsőként tette közzé az áprilisi biztonsági javításokat - még a Google-t is megelőzte.

Hirdetés

Általában minden hónapban a Google teszi közzé elsőként a legújabb androidos biztonsági javításokat, ugyanakkor néha előfordul, hogy egy-egy gyártó megelőzi. Ez kissé furcsának tűnhet, de megvan a logikus magyarázat. 

Hirdetés

A Google a havi biztonsági javításokat a gyártóknak egy hónappal korábban küldi el, hogy azoknak legyen elég idejük a saját módosításaikat is hozzátenni a csomaghoz. 

Az április biztonsági csomagot elsőként a Samsung tette elérhetővé, egy egy évnél fiatalabb készülékre. Azt nem tudni, hogy a Samsung miért a belépőkategóriás Galaxy J3-at választotta, de először ezen jelent meg a frissítés. 

Változtatási lista egyelőre nincs, vagyis pontosan nem tudni, hogy milyen módosítások kerültek a patch-be. A frissítés több európai országban is megjelent már (elsőként Hollandiában és Luxemburgban), és a következő napokban további régiókba is eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.