Hirdetés

A Samsung Adidas-sapkába csomagolt pár ezer Galaxy Buds Prót



|

A Samsung vezeték nélküli fülhallgatójának speciális kiadását sajnos csak egyetlen országban kezdték el forgalmazni.

Hirdetés

Bár csupán hatezret gyártottak le belőle, ráadásul azt is csak Dél-Koreában árulják, mindenesetre nem mehetünk el szó nélkül amellett, mekkorát kollaborált a Samsung az Adidasszal: vezeték nélküli fülhallgatójuk, a Galaxy Buds Pro megkapta adidasosított változatát, az Adidas Originals Special Packet is, ami nemcsak hogy cipősdoboz formájú, zöld-fehér csomagolásban, de mindjárt sapkának álcázott tokkal hódítja meg mindkét márka fanatikusait.

A klasszikus Stan Smith cipőmodell stílusjegyeit maga a fülhallgató már nem örökölte meg, az továbbra is fantomfekete, fantomezüst vagy fantomlila színben érhető el a csomagban. Ennek kárpótlásaként azért hozzávágnak a dél-koreai vásárlókhoz egy Stan Smith akciós kupont, valamint egy speckó Adidas Originals-témát is Galaxy okostelefonokhoz.

Hirdetés

Mindemellett a sapkás tok újra feldolgozott műanyagból készült, ahogy ugyebár magát a Galaxy Buds Pro is 20%-ban újrahasznosított anyagokból gyártják.

A Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack ára 279 ezer dél-koreai won, ami átszámolva körülbelül 75 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.