Hirdetés

A Samsung bemutatta a Galaxy M12-t



|

Tavaly decemberben jelent meg a Samsung Galaxy A12, a gyártó pedig máris bemutatta az erre épülő legújabb készülékét.

Hirdetés

Míg a Samsungot általában véve a csúcskategóriás telefonjaikról ismerik fel a legtöbben, a gyártó régóta szorgosan alkot a középkategóriás eszközök világában is és évről évre jelennek meg különféle "budget" készülékekkel is. Tavaly év végén került a boltok polcaira a Samsung Galaxy A12, a cég pedig most be is mutatta a kicsivel fejlettebb utódját.

Vietnámban már megjelent a Samsung Galaxy M12, amelynek a specifikációi alapvetően hasonlítanak az elődjére, de azért van néhány eltérés: az akkumulátor kapacitása 6000 mAh, támogatja a 15W-os gyorstöltést (USB-C csatlakozón keresztül).

Hirdetés

A kijelző egy 720p+ felbontású 6.5 colos Infinity-V panel, ami azt jelenti, hogy a selfie kamera egy notch-ban van elhelyezve.

Habár a Samsung nem osztotta meg pontosan, hogy milyen chipset található a készülékben, az kiderül, hogy egy 2 Ghz-es, nyolc magos processzor van benne, valamint 3, 4 és 6 GB RAM-mal, illetve 32, 64 vagy 128 GB belső memóriával felszerelve vehetjük meg. Ami a kamerákat illeti, a hátlapon egy 48 megapixeles kamera és egy 2 megapixeles makrókamera, valamint egy 5 megapixeles ultra wide kamera található, amellyel 123 fokos szögben fényképezhetünk.

Ettől eltekintve elég hétköznapi a Galaxy M12 többi jellemzője, habár azt érdemes kiemelni, hogy NFC szenzor sajnos nincs benne, ami azért a mobilos fizetések korában már sokak számára komoly negatívum lehet. A telefon Vietnámban már most is kapható, de azt egyelőre nem tudni, hogy hozzánk mikor juthat el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.