Hirdetés

A Samsung böngészője gyorsabb, mint valaha, ráadásul a kártevőktől is megvéd



|

A béta verziós böngésző már megkapta a legfrissebb újdonságokat, és nem csak Samsung okostelefonokon működik.

Hirdetés

A Samsung frissítette az Android rendszerre írt Internet Browser böngészőjét, amelynek elsőként a béta verziója kapta meg az újdonságokat (később pedig a stabil verzió is frissül). 

Hirdetés

A Samsung böngészője ennek hála gyorsabb, mint valaha. A 7.2-es verzió már a frissített, Chromium M59-es engine-re épül, és gyorsabb böngészési élményt, valamint az online játékokban felturbózott grafikát kínál. 

A szoftver extra védelmet is garantál a böngészés során, ugyanis figyelmezteti a felhasználókat, ha olyan oldalt látogatnának meg, amelyek megpróbálnának ellopni bizonyos információkat, esetleg kártevőt telepítenének az eszközre. A kezelőfelület is változott, a webes appok ikonjai a főképernyőhöz adhatóak, a hírekhez pedig van olvasómód. Optimalizálták továbbá a lapok közötti váltást, ami még azokon a készülékeken is hatékony lett, amelyekben kevesebb mint 1 GB RAM van. 

A Samsung böngészője (és annak béta változata is) ingyenesen tölthető a Google Play Áruházból. A használatához nincs szükség Samsung okostelefonra - gyakorlatilag bármire telepíthető, amin legalább Android 5.0 fut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.