Hirdetés

A Samsung egyszerűen nem tudja kijavítani a Galaxy S20 FE érintőkijelzős hibáját



|

Már a harmadik szoftverfrissítéssel próbálja orvosolni az érintett Galaxy S20 FE modellek érintőkijelzős hibáit a Samsung, sikertelenül.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S20 FE a mobilpiac egyik legnagyobb slágere lett, köszönhetően a kiváló ár-érték arányának, és annak, hogy egyre többen unnak rá az ultraprémium, 1000-1400 eurós okostelefonokra. Persze azért ez sem hibátlan, és ami azt illeti, egyes modellekkel a kezdetek óta bajok is vannak: az érintőkijelző vacakolhat, de nem minden készülék érintett. A Samsung most adta ki a harmadik olyan javítást, amellyel ezt a hibát akarta kiküszöbölni, és a visszajelzések szerint megint nem jött össze. 

Hirdetés

A 120 Hz-es képfrissítésű, érintésekre 240 Hz-en reagáló panel továbbra is darabosan jelenítheti meg a képet görgetéskor, illetve fantomérintéses hibák is akadnak. Mindez különösen kellemetlen egy 120 Hz-es képernyőn. Az új G781BXXU1ATK1 firmware a harmadik, aminek ezt rendbe kellett volna hoznia

Akik hibás modellt kaptak, attól tartanak, hogy a probléma hardveres eredetű, ezért a szoftverfrissítések nem tudják majd helyrehozni. A kritikusok szerint ha így is van, a Samsung nem valószínű, hogy visszahívná az érintett modelleket.

Vajon a negyedik-ötödik szoftverfrissítés helyre tudja hozni azokat a modelleket, amelyeken még mindig fennáll a hiba? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.