Hirdetés

A Samsung eladja a csodakijelzőjét



|

A Samsung exkluzív fejlesztése az a panel, ami a márka első összehajtható mobiljába kerül - a platform népszerűsítése érdekében a képernyőt megkapja az Oppo és a Xiaomi is.

Hirdetés

Az elmúlt évek tapasztalatai egyértelműen megmutatták, hogy ha valaki minőségi hajlított vagy hajlékony kijelzőt akar (főleg nagy mennyiségben), akkor a Samsunghoz kell fordulnia. Ennek fényében elég valószínű, hogy a Samsung első összehajtható mobilja jobb lesz képernyőben, mint bármelyik másik riválisa. 

Hirdetés

A jelentések alapján a Samsung szeretné, hogy az összehajtható mobilok platformja gyorsan népszerűvé váljon. Dél-koreai beszámolók szerint ezért az exkluzív fejlesztésű, hajlékony OLED-paneleket eladja a Samsung az Opponak és a Xiaominak, amelyek hasonló mobilt szeretnének a piacra dobni, mint a Samsung. 

A Samsung Display állítólag már kiküldte az első mintákat a kínai gyártóknak. Ezek a képernyők különböznek azoktól, mint amiket a Galaxy S és a Galaxy Note szériákba építenek be, vagyis az összehajtható mobilokba alapvetően más panel kell. 

A Samsung elvileg Galaxy X vagy Galaxy F néven dobja piacra a harmadik prémium mobilszériáját. Az ebbe való képernyőket jelenleg egyetlen dél-koreai üzem képes legyártani. A Samsung állítólag azért is adja kölcsön a kínai gyártóknak a kijelzőjét, mert biztos benne, hogy a saját terméke sokkal jobb lesz a rivális megoldásokhoz képest. Az összehajtható mobilok népszerűsítésével viszont hamar felkapottá válhat az új kategória. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.