Hirdetés

A Samsung elárulta, mikor kapják meg az Android 13-at az európai felhasználók



|

Neked is érdemes vetned egy pillantást a gyártó közleményére, ha az utóbbi években gyártott Samsung okostelefont használsz.

Hirdetés

November 15-én lesz három hónapja, hogy hivatalosan is megjelent az Android 13, így most a gyártókon a sor, hogy a saját készülékeikhez szabják a Google ingyenesen licencelhető mobil operációs rendszerét.

Piacvezető márkaként a Samsung esetében különösen sokakat érint, hogy a cég mikor készül el a frissítésekkel, a jó hír pedig, hogy a koreaiak nemrég megosztották az európai felhasználókra vonatkozó menetrendet.

A vállalat hivatalos közleménye alapján a következő hónapok során legalább 65 Samsung Galaxy okostelefon kapja meg az Android 13 samsungosított változatát, a One UI 5-öt. Az első körös kiválasztottakon már ebben a hónapban telepíthető lesz az update, köztük olyan modellekkel, mint a Z Fold/Flip3-4 széria, a Note 20 és S20/S21-sorozatok egyes variánsai, vagy éppen az olcsóbb kategóriát képviselő A33 5G.

Hirdetés

Az ide katintva olvasható teljes listát elnézve decemberben, januárban és februárban is gyarapodni fog a One UI 5 Samsungok köre. Hacsak a Samsung addig nem bővíti a lajstromot, utolsóként a Galaxy A03 és az A04s frissül a következő év második hónapjában. A legizgalmasabbnak pedig a december ígérkezik, mivel ekkor számos középkategóriás tömegmodell kapja meg az update-et az A32-től az A51-en és az A52-n át az A72-ig.

A mobilok mellett pedig a táblagépek sem maradnak ki a szórásból, így az előttünk álló időszakban például a Galaxy Tab S7/S8 (november), a Tab S7 FE (december) és a Tab A7 Lite/A8 (január) is az új operációs rendszerrel erősít majd.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a felvázolt menetrend kizárólag a gyárilag független készülékekre vonatkozik, míg a szolgáltatónál vásárolt mobiloknál jócskán eltérhetnek a határidők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.