Hirdetés

A Samsung elkaszálhatta az S22 FE-t, és vele az egész Fan Edition-szériát is



|

Egy friss pletyka szerint nem lesz hosszú karrierje a közönségkedvencnek szánt Samsung Galaxy FE-modellcsaládnak.

Hirdetés

A Samsung még 2020-ban rukkolt elő a Galaxy S20 FE (Fan Edition) okostelefonnal, amely a zászlóshajó S20 lényegi tulajdonságait hozta, néhány extra funkció nélkül, cserébe 300 dollárral barátságosabb áron.  

A teszt során szerzett tapasztalatok minket is meggyőztek, így izgatottan vártuk a következő kiadást, ám az S21 FE végül csak idén januárban, néhány héttel az S22-széria előtt érkezett meg, és már árban sincs olyan messze az időközben olcsóbbá vált csúcsmodellektől (mindössze 100 dollár a különbség), amivel a jelek szerint az egész modellcsalád sorsát megpecsételhette.

Hirdetés

A Samsung-hírekre szakosodott SamMobile ugyanis úgy értesült, hogy a dél-koreai vállalat már egyáltalán nem dolgozik az SM-900 kódnéven készülő Galaxy S22 FE-n, és a jövőben sem kapunk tőlük új Fan Edition-modellt. Ez már csak azért is meglepő, mert korábban több pletyka is napvilágot látott az S22 FE-ről.

A múltban persze már volt rá példa, hogy tévesnek bizonyultak a SamMobile értesülései, így egyelőre semmi sem garantált. A pletyka fényében mindenesetre árulkodó lehet, hogy míg az S20 FE csak 7 hónappal követte a normál S20-at, az S21 és az S21 FE megjelenése között már 1 év telt el, mintha a Samsung csak kénytelen-kelletlen dobta volna piacra.

A hivatalos megerősítésig azonban még kár lenne temetni az S22 FE-t, annál is inkább, mert a Samsung eredetileg azt ígérte, hogy minden évben kapunk majd egy ilyen kiadást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.