Hirdetés

A Samsung felporszívózza a sötétséget a lakásodból



|

A POWERbot VR7000 Star Wars Edition a lakás egyik látványos okosfelszerelése lehet.

Hirdetés

Nehéz lelkesedni a házimunkáért, de nem lehetetlen. Például akkor, ha a munkát egy robotporszívóra bízzuk, ami történetesen a Samsung VR7000-es modelljének a limitált, Star Wars-alapú kiadása. 

Hirdetés

Az új VR7000 két eltérő verzióban létezik, ugyanis vagy Darth Vadert idézi vagy pedig egy rohamosztagost mintáz. Mindkettő felporszívózza a sötétséget (és a port, szőrt, egyebeket) a lakásból. 

Természetesen a robotporszívó a Star Wars: Az utolsó Jedik című film alkalmából kerül piacra. A Darth Vaderre emlékeztető változat egyébként fejlettebb, WiFi-képes és saját távirányítója is van. 

Mindkét robotporszívó az adott karakterre jellemző egyedi hangeffekteket is kínál, a Darth Vader VR7000 például elég nehezen lélegzik a bekapcsolás után. A termékek tervezésében a Samsung a Star Wars-rajongókat is segítségül hívta. 

A 10 wattos robotporszívók CycloneForce technológiával és a falak mentén is takarító Edge Clean Master megoldással dolgoznak, illetve teljesen önállóak, a FullView Sensor 2.0 a 10 milliméteres tárgyakat is képes megkerülni. Az újdonság ára dizájntól függően 800 vagy 700 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.